• м. Чернігів, вул. Г. Полуботка 14
  • +380462 676-332
  • За довідками: chernigiv03@gmail.com, ask@cheschool3.pp.ua

Новини

  • Тиждень початкової школи

    2019-03-18

    З 11.03.2019 р. по 15.03.2019 р. у ЗЗСО № 3 міста Чернігова проходив тиждень початкової школи під назвою «Вальс квітів». До планування заходів, які б зацікавили учнів, були залучені всі педагоги початкової ланки. Вони запропонували щоденні тематичні завдання для учнів, які б сприяли розвитку їх творчості, фантазії та креативності.

             У понеділок був День флориста. Учні 1-2 класів виготовляли колективну аплікацію «Букет», а учні 3-4 класів – об’ємні композиції квітів. Ці чудові роботи були виставлені у фойє школи, що зразу ж створило атмосферу свята і весняного настрою.

             У вівторок проходила екологічна акція, присвячена збереженню первоцвітів у природі «Подих весни». Учні виконували аплікації, малюнки, готували проекти чи есе на цю актуальну тему.

             У середу на базі школи проходив міський семінар-практикум «Компетентнісний підхід як чинник модернізації початкової освіти». Учні початкових класів привітали гостей чудовою програмою. В рамках семінару були проведені відкриті уроки (природознавство, 1 клас, Тусіна Л.О., українська мова, 2 клас, Купрієнко О.В.), майстер-класи (Скідан В.М.,) Бисько С.Ю. продемонструвала можливості  використання інтерактивної панелі в освітньому процесі у початковій школі. А вчителі Нємкевич Ю.В. та Михайлюк А.В. поділились досвідом використання веб-квестів у навчальному процесі. В кінці навчального дня учні створили «живі» віночки з квітів.

             Четвер пройшов під егідою «Школи Медунки». Учні дізнавалися про лікарські рослини, їх особливості, користь, створювали лепбуки та книжки-саморобки, які були теж виставлені в фойє школи.

             У п’ятницю, як підсумок, учні створили символічні герб та прапор України із паперових квітів, щоб закликати людей не нищити рослини, а навпаки зберігати красу рідного краю.

             Для учнів початкової школи та їх батьків цей тиждень виявився цікавим, креативним та захоплюючим.11