• м. Чернігів, вул. Г. Полуботка 14
  • +380462 676-332
  • За довідками: chernigiv03@gmail.com, ask@cheschool3.pp.ua

Новини

  • Благодійний ярмарок

    2024-01-11

    Надзвичайно, грандіозно, активно минув перший зимовий день для спільноти ЗНЗ №3. Учнів, батьків, учителів підхопив вир благодійного ярмарку, адже усіх об’єднало бажання допомогти нашим Героям, тим, хто боронить незалежність України зі зброєю в руках. Учасники ярмарку готували свої вироби завчасно: малювали, шили, в’язали, вишивали, клеїли тощо…. Кожен прагнув долучитися до цієї благородної справи. Які ж талановиті наші діти, їхні батьки та вчителі! Як же багато було надзвичайних виробів, створених невтомними руками маленьких( і не тільки) українців!

    Захід провели в актовій залі. Потрапити на ярмарок можна було, зробивши невеликий донат. Ті, хто внесли від 50-ти грн., стали учасниками розіграшу додаткових суперлотів.
    Отже, напередодні дня Святого Миколая прагнення творити добро об’єднало і дорослих, і дітей. Це єднання мало прекрасний результат, адже під час ярмарку було зібрано 109 634 грн. Ці гроші підуть на потреби Збройних сил України.
    Дяка кожному, хто долучився. Головне – не зупинятися, продовжувати підтримувати наших воїнів усіма можливими способами, адже коли ми разом – ми сила! ДО ПЕРЕМОГИ! Слава Україні!